Agro-turizem Shqipëria

Tropoje
Adressa: Valbone (126,15 km) 135 Valbona, Kukës, Albania Mobile: +35568 350 2088
Agro-Turizëm
Agro-Tourism

Relax Valbona – hotel restorant  Sherbejmmë ushqime tradicionale shqipëtare të pregatitura nga produkte të freskëtaRead More

Tropoje
Adressa: BUJAN,TROPOJE, ALBANIA Rr. Qaf Morine Tropoje-Fierze, 15km. Komuna Bujan, Tropoje, Albania
Agro-Turizëm
Agro-Tourism

Bar Resorant Krasniqes, BUJAN,TROPOJE,ALBANIA “Tek ne Tradite e Vjeter Stil i Ri” vetem ushqim tradizional Read More

Tropoje, Shqiperi
Addresa: Krojet e Rogamit, Valbone, Tropoje, Albania Email: krojeterrogamit@hotmail.com Mobile: +35567 289 7046
Agro-Turizëm
Agro-Tourism

Krojet e Rrogamit eshte nje hotel-restorant i mrekullueshem prej druri qe gjendet prane nje pylliRead More

Kukës, Albania
Adresa: Kukës, Albania Email: Mobile: 067 230 0196
Gatim tradicional dhe me produkte vendase.
Traditional cooking and local products.

Bar Restorant Kulla e Lumes me pamje fantastike me emer historik eshte nje vend fantastikRead More

Partnerët: