Aktivitete

Ekspozita e Fotos së Vjetër të Gjakovës, Pejës, Junikut dhe Deçanit
Vlorë

Ne mbyllëm sot Ekspozitën e Dytë të Fotografive të Gjakovës, Deçanit, Pejës dhe Junikut nëRead More

Read More
Metodat miqësore me eko – trainim i HAS
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore me eko – Trajnimi Bajram Curri
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore – Trajnimi në Gjakovë
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Udhëtimi për familjarizim
Vlorë

Njerëzit e mediave dhe njerëzit me pasion të natyrës, të shoqëruar nga stafi i ALCDF,Read More

Read More
Vizitë studimore në Bajram Curri
Vlorë

Stafi i KDC zhvilloi takime me fermerët në qytetin e Bajram Curri, ku u takuanRead More

Read More
Promotion Fair of Traditional Product, HAS
Vlorë

Sorry, this entry is only available in Anglishte Amerikane. For the sake of viewer convenience,Read More

Read More
Ekspozitë me foto historike të Gjakovës, Pejës, Junikut e Deçanit
Vlorë

Përmbyllëm ditën e sotme ekspozitën e dytë dhe të fundit të fotografive të vjetra tëRead More

Read More
Metodat miqësore me mjedisin _Trajnim Has
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore midis Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore me mjedisin _ Trajnim Bajram Curri
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore midis Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore me mjedisin_Trajnim Gjakovë
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore midis Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Ekspozitë me foto historike në Gjakovë
Vlorë

Fotografi të vjetra të Malësisë së Gjakovës u përmblodhën në një ekspozitë të hapur nëRead More

Read More
Familiarization Trip
Vlorë

Njerëz të medias dhe të apasionuar pas natyrës, të shoqëruar nga stafi i ALCDF vizituanRead More

Read More
Vizitë studimore në Bajram Curri
Vlorë

Stafi i KDC zhvilloi takime me fermerë në qytetin e Bajram Currit, ku u takuanRead More

Read More
Panairi i Promovimit të Produkteve Tradicionale, Has
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës Turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
The traditional products promotion fair
Vlorë

Sorry, this entry is only available in Anglishte Amerikane. For the sake of viewer convenience,Read More

Read More
Panairi i Promovimit të Produkteve Tradicionale
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmiresimi i Ofertës Turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Trainimi mbi Kujdesin ndaj Klientit
Aktivitet / Activity

Ne kuadrin e projektit “Permiresimi i Ofertes Turistike ne malesite e Shqiperise dhe Kosoves” uRead More

Read More
Trainimi mbi sigurine ushqimore dhe teknologjine e prodhimit
Aktivitet / Activity

Ne kuadrin e projektit “Permiresimi i Ofertes Turistike ne malesite e Shqiperise dhe Kosoves” uRead More

Read More
Trainimi i grave mbi marketingun e produkteve tradicionale
Aktivitet / Activity

Ne kuader te projektit “Permirsimi i ofertes turistike ne malesite e Shqiperise dhe Kosoves” ALCDFRead More

Read More