Shqiperia

UJVARA E GRUNASIT THETHI
UJVARA E GRUNASIT THETHI

Një ndër bukuritë natyrore më të veçanta në alpet Shqiptare është dhe ujëvara e Grunasit eRead More

Read More
Maja e Hekurave Tropojë
Maja e Hekurave Tropojë

Maja e Hekurave ose Mali i Hekurave ndodhet në Alpet Shqiptare në rrethin e Tropojës, meRead More

Read More
Vaskat e gurit ne Theth
Vaskat e gurit ne Theth

Vaskat e gurit ne Nderlyse, jane formacione shkembore te krijuara nga prurjet e bollshme teRead More

Read More
Shishtavec Kukesi
Shishtavec Kukesi

Per tu njohur dhe per te mesuar me shume rreth fshatit Shishtavec,per zakonet dhe traditat,perRead More

Read More
Lugina e Shalës Tropojë
Lugina e Shalës Tropojë

Vargu në lindje të luginës së Shalës, i veshur me pyje, që ndan Shkodrën meRead More

Read More
Malet e Hasit Pashtriku 
Malet e Hasit Pashtriku 

Pashtriku me Malet e Hasit janë male në Kosovë që fillojnë nga Qafa e Morinës e deri në luginën e Drinit të Bardhë në Vërmicë.Read More

Read More
Valbona Tropojë Albania
Tropojë, Albania

Emri i madh i Valbonës, aktualisht përfshin rreth 37 shtëpi me vetëm 300 banorë. FshatiRead More

Read More
Bjeshkët e Krumës
Has, Albania

Bjeshkët e Krumës ofrojnë peizazhe të bukura dhe destinacion relaksi, destinacione pelegrinazhi, shpella objekte natyroreRead More

Read More
Shpella e Dajçit
Has, Albania

Ndodhet rreth 10 km në lindje të Krumës. Gjendet në lagjen Dajç të fshatit Mujaj. KaRead More

Read More
Vaskat e gurit ne Theth
Theth, Albania

Vaskat e gurit ne Nderlyse, jane formacione shkembore te krijuara nga prurjet e bollshme teRead More

Read More

Partnerët: