Bujtina Kole Gjoni

Valbone Tropoje
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Përshkrimi:

Shtepi pritje  Kole Gjoni ndodhet 28 km nga qyteti i Bajram Currit, rreth 1 km nga fshati Valbonë dhe është 974 metra mbi nivelin e detit. Filloi aktivitetin e saj në 1992, ku vizitorët e parë ishin të huaj.

Ky hotel është bërë tashmë i njohur si brenda dhe jashtë vendit për mikpritjen, gatimin tradicional dhe vendndodhjen e veçantë. Guesthouse Kole Gjoni ka një kapacitet prej 8 dhomash, të cilat mund të strehojnë deri në 30 persona.

Kontakt:

Adressa: Valbona Bajram Curr, Mobile: +35567 302 2876 Email :info@.guesthousekolgjoni.com