Punime Artizanale Tezga ne pazarin e Kukesit

Kukes
Dyqan i punimeve artizanale
Handicrafts shop

Përshkrimi:

Punimet e tyre artizanale sillen për t’u shitur në këtë mulli i cili drejtohet dhe … Dyqan. • Blinat, Krumë. Artikuj te ndryshem,veshmbathje dhe veshje … Luma, Kukës … artizanale të realizuara me dorë për ngrohje të ambienteve tuaja familjare per dhurata te vecanta, si kostume popullore te zones , celeshe , corape shume qendisje qe zona e krumes gjakoves , lumes , e kan si tradite 

Kontakt:

Adresa: Kukësi, Kukës, Albania