DYQAN ARTIZANAL NË KRUMË

Has Albania
Dyqan i punimeve artizanale
Handicrafts shop

Përshkrimi:

QENDËR INFORMACIONI TURISTIK DHE DYQAN ARTIZANAL NË KRUMË

Kjo ndërtesë e re shumëfunksionale është pozicionuar në qendër të qytetit të Krumës dhe përfshin një atelier punimesh zejtarie, dyqan suveniresh si dhe një qendër informacioni turistik. Trajtimi i fasadës së objektit nga ana arkitektonike është konform arkitekturës së zonës. Hyrja e ndërtesës është organizuar në formë holli ku pozicionohen pika e informacinit turistik, një kënd për ekspozimin dhe shitjen e punimeve të zejtarisë si dhe një kënd për pritjen e qytetarëve

Kontakt:

Adresa: Prane DYQAN ARTIZANAL NË KRUMË Has Albania Email:info@qendra informacionituristikartizanalekrume.al