Metodat miqësore me eko – trainim i HAS

Përshkrimi:

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”, në Has u mbajt një trajnim me temë “Metodat miqësore me Ecko”.

Ky trajnim përfshinte gjithashtu përdorimin e sistemit të peletave dhe biomasës në kampe të kryera nga projekti.

Ky trajnim 6-ditor përfshinte fusha të tjera ku zbatohet projekti si Peja, Junik dhe Deçan.