Punime Artizanale nga druri – Peje

Peje kosovo
Dyqan Marketi
Market Shop

Përshkrimi:

Punime Artizanale nga druri – Peje

Punime dekorative prej druri  sipas porosis  mjeshtri gdhende cdo gje sipas deshires se klienteve si p.sh: Emra dekorues për fëmijë, Llogo të Firmave te dyqaneve ose te nje Bari apo punishte, dekorime per banesa, ose ambiente te tjera qe duan nje origjinalitet te drurit , me shijet e ngjyrat qe ka druri.
Pllaka dekoruese për fejesa dhe martesa pervjetore ose ditelindjesh ,
Llampa nate e shume lloje te ndryshme produktesh.

Kontakt:

Adressa: Toni Bler 75 (153,34 km)Pejë Mobile :+386 49 222 878