Villa Kujta

Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Përshkrimi:

Shtëpi ka një skarë.

Ka një sallë pritjeje të përbashkët në këtë pronë dhe mysafirët mund të shkojnë çiklizmit aty pranë.

Manastiri i Visoki Deçanit është 29 km nga Villa Kujta, ndërsa Pazari i vjetër i Pejës është 14.5 km larg.

Kjo pronë ka gjithashtu një nga vendet më të vlerësuara në Pejë! Guests janë më të lumtur në lidhje me atë në krahasim me pronat e tjera në zonë.

Çiftet në veçanti si lokacioni – ata e vlerësuan atë 9.6 për një udhëtim dy personash.

Kjo pronë është vlerësuar edhe për vlerën më të mirë në Pejë! Vizitorët po marrin më shumë për paratë e tyre kur krahasohen me pronat e tjera në këtë qytet.

Ne flasim gjuhën tuaj!

VillaKujta ka qenë mikpritës i mysafirëve të Gostit që nga 22 shkurt 2017

 

Kontakt:

Adresa :Shtupeq i madh Rugove-Peje Mobile:+383 49 198 874 Email: Info@.chaletkujta.com