Histori

Ekspozita e Fotos së Vjetër të Gjakovës, Pejës, Junikut dhe Deçanit
Vlorë

Ne mbyllëm sot Ekspozitën e Dytë të Fotografive të Gjakovës, Deçanit, Pejës dhe Junikut nëRead More

Read More
Metodat miqësore me eko – trainim i HAS
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore me eko – Trajnimi Bajram Curri
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Metodat miqësore – Trajnimi në Gjakovë
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës së Turizmit në Malësitë e Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More
Udhëtimi për familjarizim
Vlorë

Njerëzit e mediave dhe njerëzit me pasion të natyrës, të shoqëruar nga stafi i ALCDF,Read More

Read More
Vizitë studimore në Bajram Curri
Vlorë

Stafi i KDC zhvilloi takime me fermerët në qytetin e Bajram Curri, ku u takuanRead More

Read More
Ekspozitë me foto historike të Gjakovës, Pejës, Junikut e Deçanit
Vlorë

Përmbyllëm ditën e sotme ekspozitën e dytë dhe të fundit të fotografive të vjetra tëRead More

Read More
Panairi i Promovimit të Produkteve Tradicionale, Has
Vlorë

Në kuadër të projektit “Përmirësimi i Ofertës Turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës”,Read More

Read More