Shtëpi pritëse Kosova

Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel
Adresa :Shtupeq i madh Rugove-Peje Mobile:+383 49 198 874 Email: Info@.chaletkujta.com

Shtëpi ka një skarë. Ka një sallë pritjeje të përbashkët në këtë pronë dhe mysafirëtRead More

Nena Tereze, Nr:328, Gjakove, Kosove
Adresa  .Nena Tereze, Nr:328, Gjakove, Kosove                       Mobile .+377 44 547 701                       Email. info@hotelpashtriku.com
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Hotel Pashtriku është e vendosur në qendër të qytetit te Gjakovës.Hoteli përmban spa dhe WellnessRead More

Gjakovë, Kosovo
Adresa: Ismail Qemaili 9, 50000 Gjakova, Kosovo Email: info@qarshiaejupave.com Mobile: +381 390 330444
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

E vendosur në Gjakovë, 21 km nga Ujëvara Mirusha, Hotel Çarshia e Jupave përmban njëRead More

Gjakovë, Kosovë
Adresa: Mazllom Mejzini Street, 4, 50000 Gjakova, Kosovo Email: m.me/532316647147254 Mobile: +377 44 655 230
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Shtëpia pritëse Bujtina Zhaveli i mirëpret me shumë kujdes mysafirët që vizitojnë bujtinën ku shërbimiRead More

Partnerët: