Kosova

Batushë Gjakovë
Batushë Gjakovë / Djakovica

Batusha është një vendbanim, i cili shtrihet në veriprendim të qytetit të Gjakovës, rrëzë BjeshkëveRead More

Read More
Mali Çakorri Kosovo
Mali Çakorri Kosovo

Çakorri është mal i cili shtrihet në Alpet Shqiptare, në kufi në mes Malit të ZiRead More

Read More
Bjeshkët e Nemuna
Bjeshkët e Nemuna

Bjeshkët e Nemuna konsiderohet si vazhdimi më i rëndësishëm i alpeve Dinarike. Pjesa brenda territorit tëRead More

Read More
Maja e Gjeravicës
Maja e Gjeravicës

Gjeravica me 2.656 m lartësi mbidetare është maja më e lartë në Alpet Shqiptare (BjeshkëtRead More

Read More
Kalaja e Prizrenit
Kalaja e Prizrenit

Kalaja e Prizrenit është një monument i trashëgimisë kulturore në Prizren, Kosovë  konsiderohet të jetë simboli i qytetit dheRead More

Read More
Mali i Rugovës
Mali i Rugovës

E ndodhur në veri-perëndim të qytetit të Pejës Rugova është rajoni i tretë i BjeshkëveRead More

Read More
Hani i Haraçisë
Gjakovë, Kosovo

Hani i Haraçise që daton prej shekullit të 16-të, është një nga objektet më tëRead More

Read More
Urat e Gjakovës
Gjakovë, Kosovo

Gjakova ka shumë ura që janë ndërtuar për të lidhur qytetin me vendet e tjeraRead More

Read More
Kulla E Sahatit
Gjakovë, Kosovo

Sahat-kulla, është ndërtuar pas Xhamisë së Hadumit në një vend të njohur si “Fusha eRead More

Read More
Liqenet akullnajore në qafë të Pejes
Pejë, Kosovë

Për të vizituar Liqenin e Qafës së Pejës dhe vrimën e bukur duhet të largohetRead More

Read More

Partnerët: