Dyqane Shqipëria

Kukes
Adresa: Kukësi, Kukës, Albania
Dyqan i punimeve artizanale
Handicrafts shop

Punimet e tyre artizanale sillen për t’u shitur në këtë mulli i cili drejtohet dhe … Dyqan. •Read More

Has Albania
Adresa: Prane DYQAN ARTIZANAL NË KRUMË Has Albania Email:info@qendra informacionituristikartizanalekrume.al
Dyqan i punimeve artizanale
Handicrafts shop

QENDËR INFORMACIONI TURISTIK DHE DYQAN ARTIZANAL NË KRUMË Kjo ndërtesë e re shumëfunksionale është pozicionuarRead More

Kukës, Albania
Adresa: Rruga Stadiumi, Kukës, Albania Email: kukesi@kadiu.al Mobile: +355697091467
Dyqan-Servis
Service-Shop

Kompania Kadiu SH.A u themelua më 10.07.1992, me pronar të vetëm z.Leonard Kadiu, me objektivRead More

Kukës, Albania
Adresa: Prane Universitetit Ekonomik Kukës, Albania 0242 Email: ora_production@hotmail.com Mobile: +35568 521 1088
Dyqan i punimeve artizanale
Handicrafts shop

Punime Artizanale Ora filloi qe ne vitin 1955 me punimet e para artizanale ne maseRead More

Partnerët: