Shtëpi pritëse Shqipëria

Valbone Tropoje
Adressa: Valbona Bajram Curr, Mobile: +35567 302 2876 Email :info@.guesthousekolgjoni.com
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Shtepi pritje  Kole Gjoni ndodhet 28 km nga qyteti i Bajram Currit, rreth 1 kmRead More

Valbone Tropoje
Adressa: Rruga, Azem Hajdari (125,26 km)Valbona, Mobile:+35567 610 4596 Email: bujtina valbone@gmail.com
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Situato a Valbonë, il BUJTINA Valbonë offre un giardino e la connessione WiFi gratuita. LaRead More

Bajram Curri, Albania
Addresa: Rruga Fatmir Hasadandoci, Bajram Curri, Tropoje Email: info@hotelshkelzeni.com Mobile: +355 67 50 000 93
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Hotel Turizem Shkelzeni në Bajram Curri përmban një kopsht dhe një tarracë. Me një sallëRead More

Theth, Albania
Addresa: Rruga Nikgjonaj, Theth 4001, Albania Email: Mobile: +355 685 833 476
Shtëpi pritëse Hotel
The host house Hotel

Vendosur në Theth, 2.1 km nga Parku Kombëtar Theth, Bujtina Harusha përmban strehim ku ofrohenRead More

Partnerët: