Pamje

Pamje nga Valbona / Shqiperi

Pamje të bukura të Valonës (Valbona) të lumit që çon në malet e mrekullisë shqiptare të Alpit (Valbona Valley National Park) Unë jam një fillestar në xhirimin e këtij lloji por videoja është ende mahnitëse për të parë, por në qoftë se ju duan përvojën e vërtetë që ju do të keni për të shkuar dhe për të vizituar atë! Ku shihet një natyrë fantastike e alpeve dhe burimi i Valbonës një nga perlat jo vetëm Shqiptare por ballkanike dhe pse jo Botërore. Çdo vizitor vendas apo i huaj që sheh këto mbrekulli i mbetet gjatë në memorje dhe i mbetet si një vizitë e paharrueshme.

Pamje nga Peja / Kosovë

Pamje të bukura të marra me dron ne Pejë të Kosovës ku duken burimet që çon në malet e kodrat e mrekullisë Kosovare ku duken edhe parqet e mbrekullueshme. Në këtë video dhe në xhirimin e këtij lloji por videoja është ende mahnitëse për të parë, por në qoftë se ju duan përvojën e vërtetë që ju do të keni për të shkuar dhe për të vizituar atë! Ku shihet një natyra dhe qyteti i mbrekullushëm dhe historik i Pejës një nga perlat jo vetëm të trojeve Shqiptare por edhe asaj ballkanike. Çdo vizitor vendas apo i huaj që sheh këto mbrekulli i mbetet gjatë në memorje dhe i mbetet si një vizitë e paharrueshme si për natyrën por edhe për ushqimet dhe gatime tradicionale.

Pamje nga bjeshkët e Nemuna dhe Parkut të Rugovës

Pamje nga Valbona dhe Bjeshkët e Krumës